категорії: новина

Молодіжний журнал "Стіна" запрошує на Медвін 2013

теґи: Меркушева. Зінченко, Руна Рода, виставка, Книжковий світ, Медвін, Молодіжний журнал, Презентації, Стіна

Презентації і виставки від Молодіжного журналу «Стіна» в рамках міжнародного Весняного книжкового ярмарку «Медвін»

11 квітня 2013 року о 13-00 на творчому майданчику журналу «Стіна» відбудеться презентація журналу. Спілкування із читачами та форум чанами. Запрошуємо на квітневий чай.

11 квітня 2013 року о 13-00 на творчому майданчику журналу «Стіна» відбудеться відкриття виставки художника-стиліста Антоніни Меркушевої «Сьогодення в стилі Рококо». Виставка буде працювати протягом усіх днів ярмарку. 

11 квітня 2013 року 0 15-00 на творчому майданчику журналу «Стіна» відбудеться презентація проекту «Юний журналіст»

12 квітня 2013 13-00 року на творчому майданчику журналу «Стіна» відбудеться презентація проекту «Духовність, як еволюція»

13 квітня 2013 року о 12-00 творчому майданчику журналу «Стіна» відбудеться підбиття підсумків, нагородження та представлення найкращих робіт конкурсу «Янгол охоронець мій». На гостей чекають цікаві розповіді про учасників конкурсу, музичний подарунок, а також триптих «Янгол» і майстер-клас зі створення фантастичних зачісок і стилів від художника-стиліста Антоніни Меркушевої.

Майстер-студія етно-арт стилю від Центру "Контеос" "Руна-Рода". Працюватиме усі дні виставки на стенді журналу "Стіна". Художник Віктор Зінченко

Адреса: Київекспоплаза (Нивки), вул. Салютна, 2. Вхід вільний